Neem Telefonisch
contact op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak kennis met Low Tax

Uw fiscale en financiële steun en toeverlaat


Low Tax administratie en advies is de fiscale en financiële steun en toeverlaat voor zowel particulier als ondernemer. Low Tax gaat graag naast u staan en neemt de tijd voor uw financiële vragen en weet daar altijd een passend antwoord voor te vinden. Ik zet nét dat stapje meer en dat brengt u weer een stapje verder.

Ik help u graag met uw dagelijkse (salaris)administratie en het maken van aangiften en jaarrekeningen. Zonder poeha en zonder torenhoge kosten.

portfolio4

Over Low Tax

Low Tax is een kleinschalig administratiekantoor gevestigd in Raalte. Low Tax is opgericht in 2011 door Manon Platje. Low Tax richt zich voornamelijk op zzp-érs en kleine MKB-bedrijven tot ongeveer 10 werknemers in Salland. Als administratiekantoor ondersteun ik u graag met raad en daad bij uw dagelijkse administratie, salarisadministratie en het maken van aangiften en jaarrekeningen. Ook help ik graag particulieren met de belastingaangifte en aanvragen van diverse toeslagen. Ik ben jong en gedreven en heb veel kennis en ervaring vergaard tijdens mijn studies SPD Bedrijfsadministratie en HBO Bedrijfskunde & Agribusiness.

Bovendien kan ik als lid van Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) een groot aantal extra ondersteunende diensten aanbieden.

Sinds 2014 zet ik mij als penningmeester in bij de Heinose Winkeliers Vereniging.

Alfons van der Vegt van Vandervegt Fijnmetaal B.V.

“Manon heeft ons bijgestaan bij de groei van een eenmanszaak zonder personeel naar meerdere B.V.’s met 10 man personeel. Ik ben zeer content met de manier waarop zij ons begeleid heeft in dit gehele traject. Per kwartaal nemen wij de financiële cijfers door, zodat we per kwartaal goed inzichtelijk hebben hoe het bedrijf er voor staat en wat de fiscale mogelijkheden zijn.”

Martijn Geertsma van Ajoeto

“Low Tax is zeer professioneel en persoonlijk betrokken bij mijn bedrijf. Het contact is erg prettig en opdrachten worden zeer snel en vakkundig verwerkt. Low Tax geeft altijd net iets extra’s in de vorm van advies of informatie. Alle financiële zaken zijn in goede handen bij Low Tax.”

 • Hilgenkamp Bouwservice B.V.
 • Geke Dijkhuis Praktijk voor Coaching en Counseling
 • Vitalé Heino
 • Moodzz
 • 4You Sound
 • Rook dakbedekking
 • STEVEN Vakmanschap en Service
 • Ajoeto

Zakelijk

Low Tax zet graag een stapje extra voor haar klanten. Want ik ken als geen ander de hectische dagelijkse praktijk van een ondernemer. Ik help u om binnen deze hectiek houvast te hebben op financieel en organisatorisch vlak. Als administratiekantoor ondersteun ik u graag met raad en daad bij uw dagelijkse administratie, salarisadministratie en het maken van aangiften en jaarrekeningen. Voor startende ondernemers bied ik een totaalpakket aan om de eerste stappen in het ondernemerschap een stuk eenvoudiger te maken. En mocht u zeer specialistische vragen hebben die Low Tax niet in huis heeft, dan kan ik altijd ons uitgebreid netwerk van accountants, juristen, fiscalisten en advocaten inschakelen.

Hier zijn we sterk in!

85% Complete
90% Complete
78% Complete
80% Complete
100% Complete
60% Complete

Particulieren

U bent als particulier veelal verplicht een aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Voor veel particulieren is deze aangifte een complex geheel. Ook omdat de belastingwetgeving voortdurend verandert. Daarom kunnen ook particulieren bij Low Tax terecht. U weet zeker dat uw aangifte goed is ingevuld en dat er optimaal gebruik is gemaakt van de mogelijkheden binnen de wetgeving. Ook de aanvragen voor de verschillende toeslagen, zoals zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en huurtoeslag kan ik voor u verzorgen. Denkt u erover na om zonnepanelen aan te schaffen? Ik laat de zon graag voor u schijnen bij het terugvorderen van het btw bedrag bij de Belastingdienst. Informeer eens naar de mogelijkheden.

portfolio4


Fiscaal Actueel

Blijf ook op de hoogte van het laatste fiscale nieuws.

Klik rechts voor onze meest recente nieuwsbrief van ‘Fiscaal Actueel’ (Nummer 3 – 2018), een uitgave van het Register Belastingadviseurs, met daarin onder andere:

 • Massaal bezwaar box 3;
 • Toezichtsplan Arbeidsrelaties;
 • Nieuwe regels kleine pensioenen;
 • Nieuwe regeling monumentenaftrek;
 • Dwangsom werknemer;
 • Waarde verhuurde woningen in box 3.

Fiscaal Actueel 3e kwartaal 2018


Starten

Droomt u er ook weleens over om uw eigen onderneming te starten? Of bent u al een stap verder en heeft u al een concrete plannen? Het starten van een onderneming is een spannende en een mooie tijd. Er komt best veel bij kijken. Het is verstandig om u van te voren goed te laten informeren. Het is immers een beslissing die uw leven misschien voorgoed kan veranderen. Ik kijk samen met u welke zaken u moet regelen om een voortvarende start te maken. Ik geef u de aandacht en de begeleiding die u zelf wenst om het juiste pad te bewandelen op weg naar een bloeiende onderneming. Bel 0572-850878 voor een afspraak. Ik help u graag op weg.


Voordelen

Geen torenhoge uurtarieven
Persoonlijke aanpak
Betrokkenheid
Ervaren
Coaching
Advies
Werken op locatie
Interim-werkzaamheden


[contact-form-7 404 "Not Found"]Overkampsweg 12
8102 PH Raalte
T 0572-850878

info@low-tax.nl

Top